Skip to main content

Nieuws

op deze pagina zie je alles wat ik meemaak op me fiets,

en je ziet de plaatjes er ook bij.

Veldrijden bij RWC Ahoy

Dit was mijn eerste minicross wedstrijd.  Toen ik er was ging ik inrijden en daarna was de wedstrijd. De start was op het asfalt, daarna alleen maar modder. Het was glad en glibberig en heel erg zwaar. Ik ben tweede geworden in categorie 2. Tim werd derde.

Baanwielrennen in Amsterdam

                                                                                                                       IN HET BOS

Fietsen met mijn zusje


De hele dag lekker gaan fietsen

in Spijkenisse veldrijen.

het was een heel zwaar parcours maar uiteindelijk was ik 1e geworden

vandaag ging ik in Rijswijk fietsen.

vandaag had ik een wedstrijd in Rijswijk 

het was een leuke wedstrijd en ik werd 1e

eerst zat ik bij iemand in het wiel,

maar 2 rondes voor de finish ging ik weg sprinten en 1 iemand ging mee.

maar die kon me niet bij houden.

en ik dacht al bij de laatste ronde dat ik heel erg voor lag maar iemand zat nog best dichtbij me en toen werd het nog even spannend maar uiteindelijk werd ik toch 1e 

vandaag 14-04-2024 had ik een wedstrijd in Alpen

vandaag had ik een wedstrijd in Alpen. ik vond het een hele leuke wedstrijd. de start ging niet zo goed want ik had een beetje moeite met het inkliken maar daarna ging het heel goed, er was wel veel wind, maar uiteindelijk werd ik 2de.

Vandaag had ik een wedstrijd in Vlaanderen

Dit was een hele leuke want er waren kasseien en het was in Belgiƫ. Maar de kasseien waren erg zwaar, veder ging het best goed en ik ben 3de geworden


vandaag had ik een wedstrijd in Rijswijk.

vandaag had ik een hele leuke wedstrijd in Rijswijk. Ik deed mee in categorie 3. Dit was voor het eerst. We moesten als eerst een Tijdrit van 800 m fietsen. Het ging heel goed. Ik was eerste bij de tijdrit. Daarna moesten we nog met de hele groep koersen. Met de jongens van Ahoy hebben we heel goed samen gewerkt, we reden om de beurt op kop. De laatste 2 rondjes ging ik de hele tijd op kop, de laatste bocht voor de fininish ging ik een beetje afremmen en het hele peloton deed dat ook en daarna ging ik snel weg rijden eerst lukte het, maar toch haalde iemand me net in. de tijdrit telde zwaarder en daar door was ik 1ste geworden.

Vandaag had ik een wedstrijd in Arkel.

het begin ging best goed ik zat in de kopgroep. de hele tijd zat ik in iemands wiel zodat ik minder wind opving want er was heel veel wind. En er zat ook iemand anders de hele tijd in mijn wiel. diegene ging het laatste rondje weg sprinten en ik kon hem heel even bij houden maar uiteindelijk was hij toch sneller dan ik en hij werd 1ste, en ik werd 3de.

Vandaag had ik een wedstrijd in Utrecht

Vandaag kon ik niet inrijden omdat ik iets te laat was. Maar bij de start ging het best goed ik kon snel in klikken met me pendelen daar had ik extra op geoefend. Er gingen gelijk mensen weg sprinten van de groep toen kon ik er niet bij komen maar later lukte het om bij de kopgroep te komen, en ik kon er ook goed bij blijven. Het laatste rondje gingen er een paar mensen we sprinten toen kon ik die mensen niet bij houden maar ik kwam er weer bij, en de laatste 100 meters ging iedereen sprinten iemand was net iets sneller dan ik en toen was het foto finish. Uiteindelijk ben ik 3de geworden.

Vandaag had ik een wedstrijd in Leiden.

De start ging heel goed ik was als eerste weg, ik kon de hele tijd bij de kopgroep blijven. Het laatste rondje ging iemand ineens weg, ik kon er nog bijkomen bij de eindsprint haalde iemand me nog net in. Uiteindelijk ben ik 2de geworden.

Spijkenisse-

Vandaag ging ik van Spijkenisse naar Blaaksedijk fietsen